Hi
I’m Stéphanie Beets

 
Geboren op 16 december 1988 in Zaandam. Het begon allemaal op de lagere school. Je kent het wel, er wordt veel aan je gevraagd wat je later wilt worden. Mijn antwoord was altijd; Kapster/Kapper!
 
Het staat ergens zwart op wit in de vrienden boekjes van vroeger. Als ik eenmaal een doel of droom voor ogen heb dan wil ik die altijd achterna gaan. Dit had ik als sinds kinds af aan dus……..de schaar ging in het haar van alle Barbies die ik had liggen en knopen of touwtjes gingen in het haar van mijn poppen.
 
 Na alle basis studies en diploma’s mocht ik dan eindelijk naar de Kappers Academie Amsterdam.
Vervolgens belandde ik in een van de betere salons van Amsterdam. Bij Koffijberg hairdressers hier heb ik in 10 jaar onwijs veel kennis opgedaan! Na 10 jaar is het tijd voor iets nieuws en mijn volgende liefde en droom te volgen. Daar heb ik heel veel zin in!!
Ik zit nog vol creativiteit, liefde en inspiratie voor het kappersvak! Minder dan 100% inzet ken ik niet….so let’s do it!
 

10 years of
Experience

In 2012 heb ik mee gedaan met de grootste kappers wedstrijd, de Coiffure Awards, Nederland ik was genomineerd voor de categorie; heren noord. Uiteindelijk ben ik 2e geworden!

Weten wat je wilt, een doel voor ogen hebben en die dan ook echt gaan bereiken! Ik heb veel verschillende cursussen/trainingen gevolgd zoals; Master of Color, communicatie en knip trainingen. Vervolgens ben ik deze kennis gaan verspreiden door zelf ook trainingen te geven. Zorg dat je de basis goed kent en vanuit daar buiten je vaste patronen denken en je eigen gevoel/touch erin leggen. Ik kijk aandachtig naar wie je in je stoel hebt zitten en wat past er bij hem of haar.

 

Creatief, verzameld gekke witte vazen en zit nooit stil

Lots of Love Stephanie Beets