De onweerstaanbare vrouw

– Advies gesprek
– ik ga je haar wassen met de producten van Oway
– Knippen en/of snijden, Stylen of fohnen
– Geef je atijd nog stylings advies mee voor thuis.

De kunstige man

– Advies gesprek
– ik ga je haar wassen met de producten van Oway
– Knippen en/of snijden en je haar stylen.
– Geef je nog tips mee voor hoe je het thuis het beste kan stylen.

 

Kleuren
Ik zorg ervoor dat je om in te lijsten bent……………Smile *cameraflash*

Hier een paar ideeën van mijn behandelingen die ik uitvoer. Als je iets anders wilt wat hier niet bij staat, voel je vrij om het te vragen via whatsapp of e-mail. De haarverf wat ik gebruik is van het merk Oway (Organic Way) het bevat geen amonia en ppd waar veel mensen allergisch voor zijn. Het is duurzaam geproduceerd de haarverf geeft het haar een natuurlijke glans.

– Uitgroei
– Totale kleuring
– Totale kleuring met Blending effect
– High light of low light EFFECT/half/heel hoofd
– kleur opfrissen of tonen

De Verleiding

Je hebt je haar zelf gewassen en/of gedroogd. Terwijl je me vertelt voor welke gelegenheid het is gaan we samen brainstormen. We bedenken met elkaar wat het leukste en mooiste is voor die speciale gelegenheid. Wanneer je tevreden bent met het idee ga ik je haar föhnen of steek ik je haar op. Voor dat ene exclusieve feest, je eerste date of omdat je het gewoon verdient!

Picture perfect

Ik verzorg het haar voor elke fotoshoot. Laat mij weten welke sfeer je neer wilt zetten en ik zal je een voorstel doen. Natuurlijk werk ik graag samen met fotografen en visagisten.

€ Stuur een mailtje

 

Metamorfose

Ik zal je volledig adviseren in kleur, vorm en styling van het haar. Samen kijken we wat bij je past. Ik knip, kleur, make-up en föhn je. En natuurlijk geef ik je wat tips om het de volgende dag zelf te doen!